Ventilatie

Ventilatie project buizen
Ventilatie project

Vertrouwd met type C & D

Laat een ventilatiesysteem installeren

Wil je je huis ventileren zonder koude lucht en insecten binnen te laten? Dan kunnen wij voor jou een ventilatiesysteem installeren. In nieuwbouwwoningen is het bijvoorbeeld wettelijk verplicht om ventilatie te integreren.

Je kan bij ons terecht voor ventilatiesystemen C en D. Indien nodig, kunnen we daarvoor betonboringen verrichten. Hieronder vind je de voornaamste eigenschappen van beide systemen terug.

  • vervuilde lucht wordt snel afgezogen
  • zelfregelende kleppen in de ventilatie-unit
  • extra roosters in ramen worden toegevoegd
  • ook wel balansventilatie genoemd
  • toevoer & afvoer via mechanische units
  • kan met domotica gekoppeld worden

Interesse in ventilatie?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Ventilatie unit voor feestzaal
Ventilatie project afvoerbuis

Al dan niet gekoppeld aan een domotica-installatie

Ventilatie D, volledig automatisch gestuurd

Het ventilatiesysteem D is een grotere investering dan C, maar zorgt op lange termijn voor meer comfort omdat de lucht binnenshuis volledig mechanisch aan- en afgevoerd wordt. Bovendien verbruikt het type minder, waardoor je minder zal hoeven te stoken om de temperatuur op peil te krijgen.

Op voorhand komen wij langs voor een plaatsbezoek om samen met jou te bepalen welk systeem voor je pand het geschiktst is. Voor particulieren verplaatsen we ons in heel de kustregio, waaronder in Oostende en Nieuwpoort. Bedrijven kunnen ons dan weer in heel West-Vlaanderen oproepen. Laat ons iets weten als je van een optimale verluchting in je woon- of werkruimte wil genieten.