Elektriciteit

Volgens de geldende veiligheidsvoorschriften

Elektriciteit laten aansluiten of vernieuwen?

Wil je elektriciteit laten aansluiten of vernieuwen? Ga dan in zee met CL Electric bv, dé elektricien in Oostende. Veilige elektrische installaties zijn bij ons een garantie. Onze ervaren elektriciens beschikken over alle nodige kennis en vaardigheden om je elektriciteitswerken tot een goed einde te brengen.

We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en beloven je een perfecte afwerking. De materialen die we gebruiken om je elektrische installatie te plaatsen of te onderhouden, kopen we aan bij gerenommeerde leveranciers. Bovendien luisteren we steeds gericht naar je wensen en stellen we je een oplossing op maat voor.

Concept of electrician or electrical tools, top view
buitenverlichting
Ledstrips en spots

Van verlichting tot domotica

Breed scala aan elektrische werken

In opdracht van particulieren en bedrijven realiseren we een breed scala aan elektrische werken. Een domoticasysteem installeren, een verouderde zekeringkast vernieuwen, verlichting aansluiten of een elektrische laadpaal plaatsen? Geen opdracht is ons te veel.

Ook installeren we parlofonie en videofonie of schieten we te hulp bij een elektrische keuring. Ons team is steevast op de hoogte van de nieuwste technologieën en zorgt dat je elektrische installatie optimaal werkt. 

De elektriciteitswerken in ons dienstenaanbod

Domotica installeren

CL Electric bv maakt van je woning of bedrijfsgebouw een slim pand. Wil je je verlichting automatisch laten aanpassen, je verwarming op afstand regelen of je deur via een app openen? Dankzij een domoticasysteem wordt je gebouw nog comfortabeler en energiezuiniger. We installeren een systeem dat bij je wensen en levensstijl aansluit.

Elektriciteit keuren

Veiligheid staat voorop bij een elektrische keuring. Je elektrische installatie regelmatig laten keuren, is essentieel om brandgevaar te voorkomen. Onze elektriciens inspecteren de installatie grondig en stellen een rapport met eventuele aanbevelingen op. Zo ben je zeker dat je elektrische installaties achteraf naar behoren functioneren.

Algemene elektriciteitswerken

Van een nieuwe lamp plaatsen tot een compleet verlichtingsplan opstellen, algemene elektriciteitswerken kennen voor ons geen geheimen meer. Qua verlichting kunnen we onder meer zachte accentverlichting in je woonkamer of functionele verlichting in je keuken installeren. Je zal sowieso de juiste sfeer weten te benaderen.

Een elektrische laadpaal laten installeren?

Je elektrische wagen makkelijk opladen? Met een eigen elektrische laadpaal hoef je nooit meer op zoek naar een openbaar laadpunt. Wij staan garant voor een veilige en efficiënte installatie, zodat je wagen altijd een volle batterij heeft. Ontdek de vele voordelen van elektrisch rijden en kies voor een laadpaal van CL Electric bv.

Parlofonie & videofonie

Een parlofoon of videofoon is ideaal om meer veiligheid en comfort te creëren. Je kan meteen horen of zien wie er aan je deur staat, zonder die te hoeven openen. Bij een videofoon is het trouwens handig dat je de beelden kan opslaan en op een later moment kan herbekijken. De professionele installatie kan je met een gerust hart aan ons overlaten.

Nieuwe zekeringkasten plaatsen

Is je zekeringkast verouderd? Dan is het tijd voor vernieuwing. Een moderne zekeringkast is niet alleen veiliger, maar ook energiezuiniger. We vervangen je oude zekeringkast dan ook graag door een nieuwe die aan alle huidige normen voldoet. Na afloop blijven we steevast beschikbaar voor eventuele herstellingen of een periodiek onderhoud.

Hulp nodig bij elektriciteitswerken?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Rail verlichting keuken

Wij beloven je een totaalservice

Elektriciteit bij nieuwbouw & renovatie

Zowel elektriciteit bij nieuwbouw als renovatie is een kolfje naar de hand van CL Electric bv. Van een efficiënt elektriciteitsplan ontwerpen tot je woning of bedrijfsgebouw van de laatste stopcontacten voorzien, je mag van ons een totaalservice verwachten.

Aarzel niet om ons te contacteren als je de mogelijkheden voor je elektrische installatie met ons wil bespreken. Benieuwd naar hoe we te werk gaan? Neem dan eens een kijkje in ons fotoalbum.