Elektriciteit

Volgens de geldende veiligheidsvoorschriften

O.a. verlichting aansluiten of een videofoon installeren

Moet er elektriciteit aangelegd of vernieuwd worden? CL Electric bv uit Oostende is hét aanspreekpunt voor algemene elektriciteitswerken bij nieuwbouw- en renovatieopdrachten. Zo kunnen we onder meer:

Concept of electrician or electrical tools, top view

De materialen die we gebruiken om je elektrische installatie te plaatsen of te onderhouden, kopen we aan bij gerenommeerde leveranciers. Ook onze stopcontacten, lichtschakelaars en videofonie zijn van hoogwaardige kwaliteit.

buitenverlichting
Ledstrips en spots

Energiezuinige verlichting die jarenlang meegaat

Kies voor ledverlichting in je binnen- en buitenruimte

Qua verlichting in je binnen– en buitenruimte leggen we ons vooral toe op ledverlichting. Die biedt de volgende voordelen:

Door het veelzijdige karakter van ledverlichting past die perfect in zowel moderne als klassieke panden. Afhankelijk van de gewenste sfeer in en rond je woning of bedrijfsgebouw kan je voor ledstrips of –lampen kiezen.

Hulp nodig bij elektriciteitswerken?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Rail verlichting keuken
Laadpunt elektrische auto

Gekoppeld aan je eigen laadkaart

Een laadpaal bij je thuis of op kantoor

Heb je een elektrische wagen van het bedrijf waarbij je in dienst bent of heb je er zelf een aangekocht? Dan is het ongetwijfeld interessant om een laadpaal bij je thuis of op kantoor te hebben. Wij plaatsen voornamelijk laadpalen die aan een persoonlijke laadkaart gekoppeld zijn.

Die kaart maakt het mogelijk om de laadpaal bijvoorbeeld met je buren of collega’s te delen. Je persoonlijke verbruik wordt via je laadkaart bijgehouden. Maandelijks ontvang je een factuur waarop uitsluitend het bedrag van jouw oplaadsessies aangerekend wordt. Door ons ledverlichting of een laadpaal laten plaatsen? Stuur ons gerust een bericht voor meer informatie.